Over ons

Doordat Coombs Schoonmaakbedrijf een overzichtelijke omvang heeft, is de flexibiliteit van haar organisatie groot en de communicatielijnen met haar opdrachtgevers kort. Een platte organisatie met een regionale aanpak in Utrecht en omstreken. Coombs Schoonmaakbedrijf heeft de nodige specialistische kennis in huis.

De schoonmaakdienstverlening is en blijft mensenwerk. Reden waarom Coombs Schoonmaakbedrijf haar medewerkers als een van de belangrijkste schakels beschouwd in de relatie met haar opdrachtgevers en het succes van de organisatie. Zij zijn immers degene die dagelijks de verwachtingen waar moeten maken naar onze opdrachtgevers.

De medewerkers van Coombs Schoonmaakbedrijf worden op verschillende manieren  betrokken bij de ontwikkelingen van de organisatie. Zo is er dagelijks contact mogelijk via telefoon en/of mail.

Onze medewerkers zijn opgeleid om de dagelijkse verstoringen te elimineren, maar  zijn zich ook bewust dat schoonmaakdienstverlening verder strekt dan de schoonmaaktaak alleen. Naast het signaleren en indien mogelijk afhandelen van eventuele verstoringen signaleren zij ook eventuele extra werkzaamheden en aandachtspunten die zij gedurende hun schoonmaaktaak tegenkomen. In het logboek komen dan ook regelmatig wederzijdse signaleringen in te staan van  technische aard b.v. een kapotte lamp of verstopt toilet en dergelijke.