Coombs Schoonmaakbedrijf

Coombs Schoonmaakbedrijf wil zich positioneren als een betrouwbare partner naar haar opdrachtgevers. Met een breed pakket aan gespecialiseerde schoonmaakdiensten, richt Coombs Schoonmaakbedrijf zich dagelijks op het wegnemen van aandacht en zorg bij haar opdrachtgevers.

Een goede dienstverlening staat of valt met de kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers. En schoonmaken vraagt om vakmanschap. Coombs Schoonmaakbedrijf besteedt om die reden extra aandacht aan het aansturen van haar medewerkers, waarbij opleiding een belangrijke rol gaat spelen. Uiteindelijk vertaalt dit zich altijd terug naar continuïteit en behoud van ervaring en kennis naar onze opdrachtgevers.

Coombs Schoonmaakbedrijf kenmerkt zich met name door korte lijnen in communicatie en een praktische aanpak. Verantwoordelijkheden zijn duidelijk en bekend en liggen daar waar ze behoren. De werkzaamheden van Coombs Schoonmaakbedrijf geschieden met inachtneming van de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s